Telefon: 08-678 20 25 
E-post: infoipublishing.se 

 
Nyhetsbrev
  Ange din adress nedan om du vill ta del av löpande information om vår verksamhet.

Ange e-postadress nedan.
Avanmälan »

Information om iPublishing

iPublishing hjälper specifika målgrupper att effektivt kommunicera och tjäna pengar på Internet. Företaget utvecklar standardiserade lösningar för onlinepublicering och erbjuder relaterade tjänster som administrering av onlinebetalning, sökmotormarknadsföring, konsultation etc.

Företaget startades under våren 2005. Grundarna har under ett flertal år arbetat som konsulter inom webbutveckling, onlinemarknadsföring, e-handel och affärsutveckling på Internet. De lösningar som erbjuds är utvecklade internt och kunderna erbjuds full anpassning.

Ambitionen är att tillsammans med kunden skapa värde genom att fokusera på ett par kärnområden såsom målgruppsanpassning, innehåll och användarvänlighet. De lösningar som erbjuds hyrs ut på årsbasis. Support på kontorstid ingår i alla lösningar.

iPublishing har en vilja att hela tiden ligga i framkant och tar sig gärna an nya obeprövade projekt där man tillsammans med kunden har mycket att lära.

Ta kontakt med iPublishing idag för mer information och inspiration hur er organisation kan använda Internet för att enkelt och smidigt skapa nya och bättre affärer och nöjdare kunder. Hör av er på info@ipublishing.se eller ring 08-678 20 25.

Väl mött!

Copyright Imaginative Publishing AB 2007. All rights reserved. Powered by iPublishing software.