Telefon: 08-678 20 25 
E-post: infoipublishing.se 

 
Nyhetsbrev
  Ange din adress nedan om du vill ta del av löpande information om vår verksamhet.

Ange e-postadress nedan.
Avanmälan »

Idén

iPublishings idé bygger på att det ska vara enkelt, smidigt och kostnadseffektivt att använda Internet för att sprida information till nya och befintliga kunder via Internet.

Vad som avgör om en hemsidelösning är bra eller dålig är sällan hur grafiskt avancerad den är. Snarare är det saker som användarvänlighet, förståelse för målgruppen samt hur aktuellt innehållet på hemsidan är.

Vad är en hemsida värd om den inte enkelt och smidigt kan uppdateras? Inte mycket tror iPublishing. Därför har kunderna alltid full kontroll över innehåll i sina lösningar och kan själva utan krångel uppdatera materialet.

Är det rimligt att man som beställare ska behöva ha kompetens inom webbutveckling internt eller betala dyra pengar för en kundanpassad lösning beställd av en konsult? I vissa fall kanske, men i de flesta fall nej.

De lösningar iPublishing erbjuder hyrs ut på årsbasis mot en låg kostnad. Detta för att minska kundernas risk och för att skapa skalfördelar. Support på kontorstid ingår alltid. För kunder som är osäkra över sina behov finns möjlighet att testa lösningarna innan köp.

Copyright Imaginative Publishing AB 2007. All rights reserved. Powered by iPublishing software.